Rakwi’s


Beke Willem

Tornooistraat 23
3220 Holsbeek

Op de chiro maak je de mooiste momenten mee die je altijd zal herinneren. Dat maakt chiro grenzeloos voor mij!Voor mij betekent het dat je niet mag opgeven wanneer je denkt je grenzen bereikt te hebben. Als je er echt voor wilt gaan kan je die grenzen dan ook verleggen.Op de chiro maak je de mooiste momenten mee die je altijd zal herinneren. Dat maakt chiro grenzeloos voor mij!


Delvaux Casper

Burgemeestersstraat 9
3220 Holsbeek

Grenzeloos chiro is voor mij dat chiro niet op een vaste plaats moet zijn maar dat het overal kan zijn zolang je met je vrienden bent.


Nackaerts Loeka

Wingeweg 30
3220 Holsbeek

Grenzeloos chiro is voor mij je grenzen verleggen, eigen grenzen maar vooral in groep grenzen opzoeken om zo fantastische chiromomenten te beleven!


Reynaert Pauline

Kortrijksebaan 13
3220 Holsbeek

Grenzeloos Chiro is voor mij nieuwe uitdagingen aangaan , toffe momenten beleven en vooral grenzeloos genieten van de Chiro sfeer.

Vanaerschot Aline

Dutselhoek 33
3220 Holsbeek

Grenzen verleggen met je groep, met al je vrienden en zelf je grenzen verleggen. Zo maak je de chiro grenzeloos tof en onvergetelijk.


Zhao Anna

Bruineveld 43
3010 Kessel-Lo

Grenzeloos chiro betekent voor mij dat de chiro voor iedereen toegankelijk is. Dat iedereen zijn persoonlijkheid er kan ontwikkelen en zijn unieke zelf kan zijn. De chiro kent geen grenzen van persoonlijkheden.