Pulls en T-shirts

Net zoals de vorige jaren bieden we jullie onze eigen, donkerblauwe, Chiro Holsbeek-Dorp pull aan tegen een democratisch prijsje. In de kindermaten heb je al een pull voor 25 euro! De volwassenmaten kosten 30 euro.

Naast onze eigen Chiro pullen, verkopen we ook onze eigen Chiro t-shirts. De prijzen bedragen 10 euro voor de kindermaten en 15 euro voor de volwassenenmaten

Vraag achter onze ubercoole chiropull bij Joanna van Geet of Charlotte Reynaert! Deze twee zijn dit jaar de pullenverantwoordelijken. Zij zullen je zeker verder helpen.

Om als een hechte groep naar voor te treden en om duidelijk kenbaar te maken wie we zijn, vragen wij om minstens één chirokledingstuk (uniform, t-shirt, pull,…) aan te doen voor een chiro zondag. Zeker voor activiteiten buiten de lokalen of met andere jeugdbewegingen is het belangrijk dat leden hun uniform dragen!

T-shirts, hemden, broeken en rokjes vind je in de Banier. Hier kan je ook terecht voor allerlei knutsel- en hobbyspullen. Let op: vergeet zeker niet te melden dat je van de chiro bent aan de kassa! Je krijgt dan tot 20% korting (op knutselmateriaal).

De Banier

J.P.Minckelersstraat 29
3000 Leuven

http://www.debanier.be