Inschrijvingen

Vanaf dit chirojaar werken we met een vernieuwd inschrijvingssysteem. Je kind is officieel ingeschreven zodra je lidgeld betaald is en je medische fiche ONLINE volledig ingevuld is.

Het medische fiche kan je invullen via deze link of door de QR-code onderaan deze pagina te scannen. We vragen u om de medische fiche zeer zorgvuldig in te vullen in het belang van uw zoon of dochter. Bij een verandering, zoals bv. nieuwe medicijnen, is het aangeraden dit te melden aan de leiding. Voor het kamp en het weekend vragen we u ook telkens een aanvullende medische fiche in te vullen. Deze worden later nog doorgestuurd.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 40 per kind met een korting van € 5 voor het tweede, derde, … kind per gezin. Twee kinderen is dus (40+35=) € 75, voor drie kinderen bedraagt het inschrijvingsgeld (40+35+35=) € 110, enz.

Met het inschrijvingsgeld wordt de verzekering en de inschrijving bij Chiro Nationaal betaald. Ook een vieruurtje (drankje en een koek) op elke chirozondag is hier bij inbegrepen.

U kan het inschrijvingsgeld storten op volgend rekeningnummer: BE40 0012 3718 3163 met vermelding van de NAAM en GROEP van uw kind. Om administratieve redenen ontvangen we liever geen contant geld, maar een overschrijving en vragen we uw kind in te schrijven voor 4 november!