Inschrijvingen

Vanaf dit chirojaar werken we met een vernieuwd inschrijvingssysteem. Je kind is officieel ingeschreven zodra je lidgeld betaald is en je medische fiche ONLINE volledig ingevuld is.

Het medische fiche kan je invullen via deze link of door de QR-code onderaan deze pagina te scannen. We vragen u om de medische fiche zeer zorgvuldig in te vullen in het belang van uw zoon of dochter. Bij een verandering, zoals bv. nieuwe medicijnen, is het aangeraden dit te melden aan de leiding. Voor het kamp en het weekend vragen we u ook telkens een aanvullende medische fiche in te vullen. Deze worden later nog doorgestuurd.

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar 40 euro*, voor het tweede en elk aansluitend kind is het 35 euro. Hiermee wordt de verzekering en de inschrijving bij Chiro Nationaal betaald. Ook een drankje en een koekje voor elke zondag is hierbij inbegrepen.

* Indien u reeds geniet van een schooltoelage is er vanaf dit jaar ook op de chiro een sociaal tarief. U hoeft dan per kind 7,5 euro minder te betalen (dus €32,5 voor het eerste kind, €27,5 voor het tweede/derde/… kind)

Met het inschrijvingsgeld wordt de verzekering en de inschrijving bij Chiro Nationaal betaald. Ook een vieruurtje (drankje en een koek) op elke chirozondag is hier bij inbegrepen.

Het inschrijvingsgeld kan u storten op het volgende rekeningnummer van de begeleidingsgroep: BE 40 0012 3718 3163 met de vermelding van de namen van de kinderen en de groep. We vragen om dit te doen voor 5 november. Vb. “Nele Jaspers Keti – Silke Jaspers Rakwi