Stand Up goes Tropical

Bestel nu je tickets!

STAND UP GOES TROPICAL –
VRIJDAG 12 APRIL 2024 – 19u30

De uitverkochte, succesvolle eerste editie in 2023 smaakt naar meer … Daarom Stand Up goes Tropical 2024!

Onder andere Jade Mintjens, Johnny Trash in 2023 en in een verder verleden passeerden Wim Helsen, Kamal Kharmach, Steven Goegebuer, Bert Gabriëls, … samen met heel wat nieuwe talenten.

Welkom op vrijdag 12 april in de Tent aan de Verhaegenstraat te Holsbeek. Wees er snel bij voor jouw tickets voor ze uitverkocht zijn.

Met jouw lach en steun kan Chiro Holsbeek-Dorp ook dit jaar en volgende jaren hun werking nog verbeteren.

Een nieuw blik van Stand Up comedytoppers openen we voor u.

ONZE MC VAN DE AVOND – ROOSJE PERTZ

Roosje Pertz kreeg in 1999 van haar moeder het slecht ontvangen advies niet langer met haar mond voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden.

Sinds 2018 combinaart Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

Onze aanstekelijke MC zal jullie als publiek ontvlammen en de volgende straffe comedians voorstellen

MOHSIN ABBAS WEST-VLAMING EN WERELDBURGER

U kent deze kanjer nog niet? Na vrijdag 12 april vast en zeker! Oostendenaar Moshin timmert sinds 2017 aan een succesvolle weg als comedian. Publieksprijzen op enkele van de belangrijkste comedyfestivals in Vlaanderen en een eerste zaalshow MOH! vanaf september 2024, brengt hem nu naar Holsbeek.

Een pittige Stand Upcomedian met snedige grappen, geestige comedy en vooral één brok aanstekelige energie! Hij gaat voor ons al een tipje van de sluier oplichten van zijn eerste zaalshow.

ER WAS EENS … JERON DEWULF

Wie er enkele edities geleden in Nieuwrode bij was, weet het … een topper van de Stand Up comedy. Jeron Amin Dewulf Leiva is een Vlaamse acteur en stand-upcomedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende
improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. 
Jeron Dewulf is van alle markten thuis, hij werkte namelijk ook voor Eén als publieksopwarmer. Het grote publiek kent hem misschien ook van de televisieserie Familie, waarin hij de rol van psychiater Marc Dewaele vertolkte. Ook was hij te zien in ‘Veel geluk, professor!’, ‘W817’, ‘Wittekerke’, ‘M!LF’ en ‘Mega Mindy’. Als stand-up comedian kan je hem ook vaak vinden in comedy-café The Joker in Antwerpen waar hij regelmatig speelt. Momenteel is hij na ‘Grom’ en ‘Survival of the fattest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling ‘Er was eens…Jeron Dewulf’. 

Kom dat zien kom dat horen, geniet met ons van Jeron Dewulf op vrijdag 12 april.

JOOST VAN HYFTE COMEDYKONING VAN HET MEETJESLAND

Joost Van Hyfte kreeg de smaak te pakken op het podium bij de Belgische Improvisatie Liga. Finalist van Humo’s Comedy Cup, Comedy Casino Cup, … Deze gewezen restauranthouder is ondeertussen al jaren professioneel met comedy bezig.

Achter de schermen bij ‘Zonde van de Zendtijd’, publieksopwarmer voor ‘Extra Time, De Slimste Mens of de Laatste show‘en op de voorgrond met Comedy Gypsies en zijn eigen zaalshow ‘Bier!!! Komt toch maar beter met de fiets.’

Joost is de man om zelfs de grootste zuurpruimen op temperatuur te krijgen, een krak in zijn vak met toegankelijke humor waar een gezellig hoekje af is.


Bestel nu je tickets!

Praktische Informatie

Stand Up Goes Tropical – Vrijdag 12 april 2024 – Deuren 19u30 – Aanvang 20u15
Tent terreinen VK Holsbeek, Verhaegenstraat, 3220 Holsbeek

Tickets

  • 15 euro in voorverkoop
  • 17 euro aan de kassa