Comedy Avond

Koop hier je tickets!

STAND UP GOES TROPICAL – Vrijdag 14 april – 19u30

Na een rustpauze en Corona is het tijd om Holsbeek en omgeving te verblijden met een nieuw blik vol Stand Up comedians!

Stand Up goes Tropical? De Tropical Party van Chiro Holsbeek-Dorp is een begrip in de regio en we voegen daags voordien er een Stand Up Comedy avond aan toe. STAND UP keert terug met een tropical editie.

In het verleden hebben we al heel wat toppers – Wim Helsen, Kamal Kharmach, Bert Gabriëls, Steven Goegebuer, Erhan Demirci, … richting Holsbeek gebracht en ook dit jaar is het gelukt om een affiche met aanstormend talent en de crème de la crème richting Holsbeek te brengen.

Wist je trouwens dat je met langs te komen ook het buitenlands kamp van de Aspi’s van Chiro Holsbeek-Dorp steunt?

Welkom op vrijdag 14 april in de Tent aan de Verhaegenstraat te Holsbeek. Wees er snel bij voor jouw tickets!

EEN HEADLINER OM U TEGEN TE ZEGGEN

JADE MINTJENS

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme.
Sinds haar deelname aan het comedyprogramma ‘Voor De Leeuwen’ in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Xander de Rycke, waarmee ze onder andere op de zomerbar van Rock Werchter stond (2020). 

Jade was één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ (2019) en stond in 2021 in de finale van Humo’s Comedy Cup. 

Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick van ‘De Ideale Wereld’ op Canvas. En, ze startte einde  2022 met haar eigen eindejaarsconférence.

‘Met Jade Mintjens is een nieuwetopcomedian geboren’ – De Standaard – Meer moet dat niet zijn en onze headliner op vrijdag 14 april?

Jade brengt haar gitaar en glimlach mee op het podium.

VOORPROGRAMMA VOL STRAFFE GASTEN

JOOST VANDECASTEELE

Schrijver van boeken en televisiereeksen, acteur en Comedian met de hoofdletter ‘C’ De Brusselse komiek Joost Vandecasteele is na 10 jaar terug en helemaal niet uitverteld of uitgeraasd, klaar om zijn unieke kijk op de wereld te delen met jullie.

Dit is Stand Up comedy als een belevenis, gericht naar hart, hoofd en maag. Joost maakt met ons één belofte, saai wordt het niet.

JOHNNY TRASH

TV-kijkend Vlaanderen kent Johnny Trash van ‘Belgium’s Got Talent’ of als Finalist van ‘Humo’s Comedy Cup’. Een gedreven muzikant en getalenteerd zanger en bovenal Stand Up comedian met zijn onafscheidelijke cowboyhoed.

Met een originele en bizarre kijk op het leven, vooroordelen, reizen, … sleept hij je mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af.

… EN, EEN MASTER OF CEREMONY

SERGEJ LOPOUCHANSKI

Als eerste generatie migrant uit de Sovjet-Unie combineert Sergej rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid. Een teddybeer met een gemeen kantje, meer kun je toch niet willen?

Sergej Lopouchanski, finalist van Lunatcis Comedy Award en Radio 2 Humorklas, behoort tot één van de grootste talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians.

TICKETS?

In voorverkoop 15 euro
Aan de kassa 17 euro
Bestel je tickets vandaag nog via onze link.

DATUM EN UUR

Vrijdag 14 april
DEUREN VAN DE TENT OPENEN OM 19u30
AANVANG SHOW 20u15

LOCATIE

TENT AAN TEREINNEN VK HOLSBEEK – VERHAEGENSTRAAT  3220 HOLSBEEK