Kamp

Het kamp komt er al weer aan en wij hebben er enorm veel zin in! In het kampboekje hieronder vind je alle essentiële informatie zoals wat en wat niet mee te nemen, het kampadres en allerbelangrijkst natuurlijk het kampthema. Dus het is zeker en vast aangeraden het boekje eens door te nemen met zoon, dochter, mama of papa.

Inschrijven

Je kind(eren) inschrijven doe je door:

  1. Het online formulier in te vullen voor elk kind via https://forms.gle/3yJp4WHN7mHtJi8V9. We vragen om het formulier voor elk kind in te vullen, ook als ze niet mee op kamp gaan, zo hebben wij een duidelijk overzicht.
  2. Het correcte bedrag over te schrijven op BE40 0012 3718 3163 met als mededeling ‘voor- en achternaam lid + groep’. Ook dit jaar proberen we de kampprijs zo laag mogelijk te houden. Voor de speelclub bedraagt de kampprijs €100, voor de andere groepen is dit €150. Mocht de prijs van het kamp een probleem zijn en een reden om uw kind(eren) niet te laten komen, kan u ons altijd contacteren. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken zodat uw kind(eren) toch mee kunnen.
  3. De deadline is 10 juni! Als je na 10 juni betaald, zal je €20 extra moeten betalen. (TIP: Wacht niet te lang met inschrijven, zo kan de kookploeg voor ons voldoende lekker eten voorzien ;))

De kampinschrijving is dus volledig in orde als het online formulier werd ingevuld en het correcte bedrag werd overgeschreven.
Ook vermelden we nog eens dat elk lid minstens 10x doorheen het jaar naar de Chiro moet geweest zijn, vooraleer deze mee op kamp kan komen.

Bagage

Woensdagavond 29 juni tussen 19u en 21u kan de bagage van de oudste groepen (tito’s, keti’s en aspi’s) worden afgezet aan de Chiro. 

Luizen

We willen vragen om jullie kapoen(en) nog eens te controleren op luizen vooraleer ze op kamp te sturen. Indien je kind er heeft, gelieve dit aan ons te melden en al een behandeling (uitkammen, luizenshampoo…) op te starten. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om dit op kamp onder controle te houden.

Fietsers

De tito’s, keti’s en aspi’s gaan zoals elk jaar met de fiets naar de kampplaats. Zij krijgen over een aantal weken nog een aparte mail met alle informatie daarrond!

Joyvalle-flapjes

Als jullie thuis nog Joyvalle-flapjes hebben liggen, mag je die voor 31 mei aan iemand van de leiding bezorgen of in onze brievenbus steken (Sint-Maurusstraat 3-5). Alvast bedankt!

Indien jullie nog vragen, opmerkingen, bedenkingen… hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij kijken er al naar uit jullie te zien op kamp!