Kamp

Het kamp komt er al weer aan en wij hebben er enorm veel zin in! In het kampboekje hieronder (komt nog online) vind je alle essentiële informatie zoals wat en wat niet mee te nemen, het kampadres en allerbelangrijkst natuurlijk het kampthema. Dus het is zeker en vast aangeraden het boekje eens door te nemen met zoon, dochter, mama of papa.

Inschrijven

Je kind(eren) inschrijven doe je door:

Het online formulier in te vullen: https://forms.gle/j4uKKZvTrXZiYAKz9. We vragen om het formulier voor elk kind in te vullen, ook als ze niet mee op kamp gaan, zo hebben wij een duidelijk overzicht.

Het correcte bedrag over te schrijven op BE40 0012 3718 3163 met als mededeling ‘voor- en achternaam lid + groep‘. Ook dit jaar proberen we de kampprijs zo laag mogelijk te houden. Voor de speelclub bedraagt de kampprijs €105, voor de andere groepen is dit €155. Mocht de prijs van het kamp een probleem zijn en een reden om uw kind(eren) niet te laten komen, kan u ons altijd contacteren. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken zodat uw kind(eren) toch mee kunnen.

De deadline is 9 juni! Als je na 9 juni betaalt, zal je €20 extra moeten betalen.

De kampinschrijving is dus volledig in orde als het online formulier werd ingevuld en het correcte bedrag werd overgeschreven.

Bagage

Donderdagavond 27 juni tussen 20u en 21u kan de bagage van de oudste groepen (tito’s, keti’s en aspi’s) worden afgezet aan de Chiro. 

Luizen

We willen vragen om jullie kapoen(en) nog eens te controleren op luizen vooraleer ze op kamp te sturen. Indien je kind er heeft, gelieve dit aan ons te melden en al een behandeling (uitkammen, luizenshampoo…) op te starten. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om dit op kamp onder controle te houden.

Fietsers

De tito’s, keti’s en aspi’s gaan zoals elk jaar met de fiets naar de kampplaats. Zij krijgen over een aantal weken nog een aparte mail met alle informatie daarrond!