Verzekeringen

Als je per ongeluk iets van iemand anders kapotmaakt, iemand een duw geeft waardoor die een been breekt … dan ben je burgerlijk aansprakelijk. Dit wordt verzekerd door de familiale polis van het lid in kwestie. Heeft het lid deze niet, dan speelt de Chiropolis familiale.

De Chiroverzekering verzekert ook ongevallen. Dat wil zeggen dat medische kosten ten gevolge van een ongeval tijdens een chiro-activiteit, behalve het gedeelte dat door het ziekenfonds terugbetaald wordt, door de Chiroverzekering betaald zal worden. Een ongeval is een plotse gebeurtenis, waarbij je lichamelijk gekwetst raakt, zoals verdrinking, voedselvergiftiging, insectenbeten … De polis geldt niet voor ziekten, als je springstof gebruikt, bij zelfdoding, als je onder invloed bent van drugs of alcohol of als je je lenzen verliest. Deze ongevallenverzekering geldt ook op de kortste weg van en naar de Chirolokalen.

Nieuwe leden: ook tijdens de eerste paar zondagen zijn uw kinderen verzekerd.
Ongeval gebeurd? Dit formulier moet gedeeltelijk door de leiding en gedeeltelijk door de dokter binnen de 8 dagen ingevuld en opgestuurd worden naar Interdio (LDB)