Pimpels


Amery Moon

Verhaegenstraat 7
3220 Holsbeek

Grenzeloos chiro betekent voor mij veel verschillende dingen, namelijk, grenzeloos veel plezier, je eigen grenzen opzoeken en durven verleggen, veel geweldige vriendschappen, buiten de lijntjes denken zodat elke zondag er één is om nooit te vergeten, iedereen is welkom, niet alleen de zondag aan chiro doen maar ook door de week ermee bezig zijn en nog veel meer.


Decat Simon

Kartuizersstraat 8
3220 Holsbeek

Toen we buitenlands kamp na een lange wandeling langs het balaton een frisse duik zijn gaan nemen in het meer zelfs en daar dan verschillende spellekes in gespeeld hebben. Echt een top moment!


Gilis Lode

Verhaegenstraat 20
3220 Holsbeek

Grenzenloos chiro betekent voor mij grenzeloos genieten van de groepssfeer en het samen zijn met je chirovrienden.


Jambé Kaat

Leuvensebaan 59
3220 Holsbeek

Grenzeloos chiro is voor mij dat je op de chiro gewoon kan zijn zoals je bent zonder dat je door iemand bekritiseerd wordt.


Reynaert Charlotte

Kortrijksebaan 13
3220 Holsbeek

Grenzeloos chiro is u eigen grenzen leren kennen maar daar ook ens buiten gaan en zo nieuwe dingen leren kennen met de chiro die je anders niet zou doen.


Van Geet Joanna

Bergestraat 14
3220 Holsbeek

Grenzeloos Chiro betekent niet enkel samen met de Chiro buiten de grenzen van het land gaan, maar ook je eigen grenzen willen verleggen en anderen helpen bij het verleggen van hun grenzen.