Pimpels


Pimpelleiding20212022

De Greve Nelke

Toen ik in het 3de leerjaar zat, kwam de Chiroleiding langs op de school om de kinderen kennis te laten maken met de Chiro. Vanaf toen wist ik dat ik graag leiding wou worden.


Fouquaert Siel

Bij mij sloeg de Chirovonk om leiding te worden eigenlijk als Speelclubber al over. Later leidster worden was voor mij vanzelfsprekend!


Kemps Robbe

De vonk om leiding te worden sloeg bij mij over toen de optie mij voor het eerst werd aangeboden in de aspi’s. Het einde van mijn Chirocarrière was in zicht, maar ik was totaal nog niet klaar om mijn zondagen in de zetel te spenderen in plaats van met mijn vrienden.


Beke Willem

Ik keek als klein jongetje al enorm op naar mijn leiding, dat waren toch zo een coole mensen. Zo werd dat een beetje mijn doel om leiding te worden, ik wou ook zoals hun kunnen zijn.


Severens Wout

Bij mij sloeg de vonk om leiding te worden over als laatste jaar aspi, toen besefte ik dat ik vrienden voor het leven aan het maken was. Vanaf dat moment wist ik dat leiding staan iets voor mij was. Zo kan ik me elke zondag samen met mijn vrienden inzetten voor onze leden.