SpeelclubBeke Willem

Tornooistraat 23
3220 Holsbeek

Toen we als Aspi onze treinhalte hadden gemist toen we op weekend waren. Waardoor we hopeloos ver van onze weekendplaats belandde. Toen kwamen we een groep volwassenen tegen die ons naar onze weekendplek brachten, dit onverwachts moment bracht veel leuke herinnering op.


Vanaerschot Aline

Dutselhoek 33
3220 Holsbeek

Tijdens ons Aspi jaar moesten we onze vlag bewaken en opeens riep Andreas iedereen uit de tent omdat de oud-leiding onze paal aan het omzagen was met een kettingzaag. Toen hebben we heel hard moeten vechten om hun tegen te houden. 


Reynaert Charlotte

Kortrijksebaan 13
3220 Holsbeek

Als Tito’s hadden we een brief naar onze toekomstige zelf geschreven die we gingen terugkrijgen als we leiding werden. Wij hebben deze vorig jaar gekregen en dit was super onverwacht aangezien iedereen dit vergeten was, maar het was super leuk om de brief terug te lezen.


Michiels Jef

Leuvensebaan 36
3220 Holsbeek

De zondag dat we te horen kregen dat we naar Vlaanderens mooiste (Ronde van Vlaanderen) gingen kijken. Voor een wielerfan als ik toch wel een onvoorspelbare zondag.


Marcinno Lina

Leuvensebaan 136
3220 Holsbeek

In mijn eerste jaar leiding stond ik onmiddellijk voor de Tito’s. Dat was even verschieten, maar ik kon me geen beter eerste jaar leiding wensen!