Speelclub


SpeelclubLeiding20212022

Schaeken Kaat

Als speelclubber in een andere jeugdvereniging kwamen onze leiders steeds onvoorbereid naar de zondagen. Toen sloeg bij mij al de vonk over om leidster te worden en er zo voor te zorgen dat kinderen zich elke zondag rot kunnen amuseren.


Boon Ime

Mijn Chirovonk sloeg niet op één bepaald moment over, ik kan me wel nog herinneren dat ik als keti een namiddagje leiding mocht geven op kamp. Dat was zo een leuke en geweldige ervaring dat het voor mezelf nog duidelijker werd dat ik leidster wou worden!


Geris Tuur

Vanaf dat ik bij de Speelclub zat, wou ik al leiding worden. Het zag er altijd super leuk uit en het leek mij fijn om dat met je vrienden samen te kunnen doen.


Wellens Olivier

Het moment dat voor mij de chirovonk oversloeg om leiding te worden, is toen ik voor het eerste de speelclubleiding in de kerstperiode mocht vervangen. Ik had er erg van genoten en wist dat ik na mijn laatste jaar aspi nog geen afscheid van de chiro kon nemen.      


Gilis Lode

Al sinds ik in de chiro zit, wist ik dat ik heel lang in de chiro ging blijven omdat ik mij zo hard amuseer. De chirovonk om leiding te worden sloeg voor mij over toen we als Tito op weekend gingen in het thema “dictator”. Na dat weekend wist ik zeker dat ik ook leiding wilde worden in de hoop dat ik de leden ook zo een leuke chirozondagen, weekends en kampen zou kunnen geven.